16 oktober 2015
20:00

Referat: Tunisiska FC - Västerhaninge IF

Västerhaninge vidare till nästa omgång efter seger mot Tunisiska.
Tunisiska satte sin handicap straff. Kvitteringen kom efter 29 minuter genom Nille på Straff.
Bara någon minut efter tog Tunisiska återigen ledning en omställning som avslutades med ett jätteskott ribba in.
Västerhaninge lyckades dock kvittera innan halvtidsvila återigen var det Nille som tryckte in bollen.
Första halvlek ganska enahanda Västerhaninge hade ett markant övertag i spelet.
I den 52:a minute så gör Nille sitt tredje mål för dagen 2-3 vilket också skulle bli slutresultat.
Därefter bjöds den fåtaliga publiken på en kavalkad av missade målchanser. Vi är nöjda med segern och stundtals riktigt bra spel. Nu väntar ytterligare en omgån innan vinteruppehållet.